Velkommen til Grendehuset

Grendehuset

Grendehuset i Korsgata 16 i Oslo passer ypperlig til sammenkomster du ikke har plass til hjemme, slik som  barnedåp, navnedager, konfirmasjoner og andre familiefester – eller møter, kurs og konferanser.

Grendehuset er et gammelt og koselig trehus i to etasjer. Det eies i et sameie mellom borettslagene Korsgata borettslag, Stolmakergata borettslag og Korsgata 22.

Vi leier ikke ut til ungdomsfester med alkohol/høy musikk! Vi sier også nei til 30-årslag hvis det ikke er flere generasjoner til stede! Vi leier heller ikke ut til andre arrangementer som kan medføre utagerende festing.

Grendehuset har trådløst nettverk, projektor og lerret. Bruk av projektoren må varsles på forhånd, slik at kabel legges ut.

Fordi Grendehuset ligger inne i et borettslag, ønsker vi ikke støyende arrangementer som kan forstyrre beboernes nattero. Kveldsarrangementer søndag – torsdag må avsluttes innen kl. 2300, og lokalene skal være ryddet og låst innen kl. 2400. Kveldsarrangementer på fredager og lørdager må avsluttes innen kl. 0100, og lokalene skal være ryddet og låst innen kl. 0200.

Grendehuset har to etasjer, og brannforskriftene setter en grense på 32 personer. Prisene som oppgis, dekker leie av begge etasjer.

Første etasje

I første etasje kan du dekke på til 30-32 personer.  Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, stort kjøleskap/fryser, supereffektiv oppvaskmaskin og kaffetraktere, og egner seg til enkel matlaging. Huset har alt du trenger av glass, kopper, bestikk og kjeler. Du må selv medbringe duker, servietter osv

Salongen i andre etasje
Salongen i andre etasje

I andre etasje er det plass til 20-30 personer. Andre etasje har skråtak og er møblert i en stil som både godt voksne og yngre personer setter pris på.

Slik går du fram for å leie Grendehuset.