Velkommen til Grendehuset!

Grendehuset

Grendehuset i Korsgata 16 er et gammelt og koselig trehus i to etasjer. Det eies i et sameie mellom borettslagene Korsgata borettslag, Stolmakergata borettslag og Korsgata 22.

Grendehuset passer ypperlig til sammenkomster du ikke har plass til hjemme, slik som  barnedåp/navnedager, konfirmasjoner og andre familiefester –
eller møter, kurs og konferanser. Vi leier ikke ut til ungdomsfester med alkohol/høy musikk!

Grendehuset har trådløst nettverk, projektor og lerret. Bruk av projektoren avtales med nøkkelansvarlig når du henter nøkler.

Fordi Grendehuset ligger inne i et borettslag, ønsker vi ikke støyende arrangementer som kan forstyrre beboernes nattero. Kveldsarrangementer søndag – torsdag må avsluttes innen kl. 2300, og lokalene skal være ryddet og låst innen kl. 2400. Kveldsarrangementer på fredager og lørdager må avsluttes innen kl. 0100, og lokalene skal være ryddet og låst innen kl. 0200.

Grendehuset pyntet til festGrendehuset har to etasjer, og brannforskriftene setter en grense på 32 personer.

I første etasje kan du dekke på til godt og vel 30 gjester.  Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, stort kjøleskap/fryser, supereffektiv oppvaskmaskin og kaffetraktere, og egner seg til enkel matlaging. Huset har alt du trenger av glass, kopper, bestikk og kjeler.

Du må selv medbringe duker, servietter osv.

Slik går du fram for å leie Grendehuset.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.