Grendehusets to etasjer

Første etasje
Grendehusets første etasje er utstyrt med alt du trenger for å kunne avholde et hyggelig selskap eller arrangere et møte / kurs.  Første etasje har stoler og bord til 30-40 personer, men brannforskriftene setter en grense på 32 pesoner. Vi har tallerkener, asjetter, kopper, glass og bestikk. Duker og pynt må du sørge for selv, men du finner vaser og telysholdere.

 

Kjøkkenet
Kjøkkenet er lite, men har det du trenger. Det har oppvaskmaskin av storhusholdningstypen. Oppvasken steames for sterilt resultat på 1-2 minutter. Grundig skyllig før steaming er imidlertid nødvendig.

Kjøkkenet har komfyr av vanlig husholdningstype. Stort kjøleskap med fryseskuffer. Kjøkkenet er ikke dimensjonert for større koke/brase-prosjekter, men holder til enkel middagslaging, og til håndtering av catering. Kjøkkenet har en del kokekar. Det finnes også to kaffetraktere og en del termokanner .


Service

Du vil finne glass (vann-, rødvin, hvitvin- øl- og cognac-), kopper (krus),
middagstallerkener, suppetallerkener og kakeasjetter samt bestikk til 30-40 personer. I tillegg er det mye serveringsfat/boller.


Fru Karen Wilhelmines salong i andre etasje
Andre etasje er møblert med «gammeldagse» møbler og har plass til ca 30 personer. Her velger mange å servere kaffe etter middagen. Eller du kan benytte andre etasje som grupperom / pauserom under møter og kurs.

PROJEKTOR
Det er installert projektor i taket i første etasje. Nedtrekkbart lerret. Husk å få kabler.

TRÅDLØST NETTVERK
Det er installert trådløst nettverk.

 

BARNESTOLER
Grendehuset har fem barnestoler. Sjekk boden i andre etasje.

Se flere bilder av huset.

MUSIKKANLEGG OG WIFI
 Det finnes ikke musikkanlegg i huset. Dette må leietaker selv ordne

VI MINNER OM AT LYD FRA GRENDEHUSET IKKE MÅ FORSTYRRE NABOENE.