Vilkår for leie av Grendehuset

 1. Leietaker må være over 30 år, og skal være til stede under hele arrangementet. Grendehuset kan ikke framleies eller lånes videre til andre.
 2. Leietaker skal rydde og vaske Grendehuset etter bruk og innen de tidspunkter som er oppgitt i punkt 6:
  – Alt servise og bestikk, alle glass, kopper og kokekar skal skylles av og deretter vaskes i oppvaskmaskinen før det settes tilbake på plass.
  – Kjøkkenbenker og alle bord skal vaskes og tørkes over.
  – Komfyr skal rengjøres etter bruk.
  Utleier (Grendehusets renholder) sørger for vask av toalett og alle gulv.
 3. Avfall skal kildesorteres. Husk grønn pose til alt matavfall. Søppel skal tømmes i søppelhus (blå dør rett utenfor Grendehuset). I inngjerdet område rett utenfor Grendehuset står det glasscontainer og papircontainer, evt. kan flasker og ølbokser settes i en plastikkpose i gangen i Grendehuset. Nøkkel til søppelhus og inngjerdet område henger på en knagg til venstre på kjøkkenet.
 4. Støy
  Leietaker må ta hensyn til at Grendehuset befinner seg midt inne i et boområde, og at mange har soveromsvinduene mot Grendehuset. Dører og vinduer skal derfor stenges senest klokka 2300. Fra samme tidspunkt skal det ikke forekomme høylytt samtale på trappa eller i gårdsrommet. Ta hensyn til beboerne! Utleier har rett til å avslutte arrangementer som medfører støy eller annen ulempe for beboerne.
 5. Arrangementer skal avsluttes innen klokka 0100 på fredager og lørdager. Deretter har leietaker en time til vask og rydding av Huset.Arrangementer skal avsluttes innen klokka 2300 på søndag til torsdag. Deretter har leietaker en time til vask og rydding av Huset.
 6. På grunn av brannfare og stearinsøl er det ikke tillatt å bruke brennende fakler på eller ved trappa eller ved inngangen til borettslaget.
 7. Det er ikke tillatt å flytte husets møbler ut i gårdsrommet.
 8. Barn kan bruke lekeapparatene.